Slušaj SupeRadio uživo! Klik ->
  • Obavijest/Važno: Novo na KameleoNet-u: Preuzmite Android aplikaciju za vaš mobilni telefon  
  • Radio Kameleon - 102.7 MHz | 101.2 MHz | 98.3 MHz | 95.9 MHz | 95.6 MHz | 91.5 MHz - Radio za sve nacije i sve generacije!

Početna stranica

INFO

Ja Reporter

PROGRAM

MARKETING

KONTAKT

TOP PICS

TOP VIDZ

TOP LIST

RADIO

DANAS

LIFE

ZABAVA

SPORT

TECH

Astrologija

Kreiraj poster

VREMENSKA PROGNOZA

Izbori 2014

Stavi Ruku Na Poklon u subotu u Tuzli

Objavljeno: 27. Juni 2013. - 16:06 | Ja Reporter | Objavio/la: KameleoNet

City Radio Sarajevo, TV Pink BH i F-autocentar u fantastičnoj igri “Stavi ruku na poklon” stižu u Tuzlu!

Putovanje gradovima kroz nagradnu igru Stavi ruku na poklon , počelo je 08.06.2013. cjelodnevnim druženjem ispred BBI centra u Sarajevu.

Druženja smo nastavili u Mostaru ( 15.06.13.) , Banjoj Luci ( 22.06.13.) , dok u subotu 29.06.13. stižemo u Tuzlu.

I dok su mnogobrojni prolaznici znatiželjno bacali pogled kroz prozor automobila FORD FOCUS , koji je i glavna nagrada u ovoj igri, ekipa emisije UDRI MUŠKI je

davala informacije kako prisutnima tako i slušateljima i gledateljima u direktnim uključenjima u programu City Radija Sarajevo i TV PInk BH.

Dobili smo finaliste , koji će 06.07.2013. u Sarajevu, stajati rame uz rame ( ili da kazemo – ruku do ruke) pored glavne nagrade , fantastičnog Ford Focusa!

Finalisti iz Sarajeva su : Armin Hadžić i Muris Hajdarević, iz Mostara : Dražen Kvesić i Milica Krulj, a u Banjoj Luci su se u finale plasirali : Duška Vučetić i Milekić Milodanko .

U subotu , 29.06.13. idemo u Tuzlu po još dvoje finalista.

Svi oni koji bi željeli učestvovati u nagradnoj igri, a bili su spriječeni da dođu u Sarajevo, Mostar , Banja Luku ili neće biti ni u Tuzli, mogu iskoristiti opciju slanja sms poruke na broj 091/51 01 01.

U poruku ukucajte ES zatim razmak i vaše ime i prezima. Pet sms finalista, slučajnim kompjutarskim odabirom, pridružit će se 02.jula već odabranim finalistima iz Sarajeva, Mostara, Banja Luke i Tuzle.

 

Članak poslao čitatelj: Stavovi izneseni u ovom članku ne predstavljaju stavove portala KameleoNet-a. KameleoNet ne garantuje njihovu tačnost ili potpunost. Svi korisnici portala su saglasni sa činjenicom da lično snose svaki rizik vezan za pristup i korištenje sadržaja ove web stranice. KameleoNet isključuje svoju odgovornost za svaku direktnu i/ili indirektnu štetu nastalu ili koja bi mogla proizaći iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja portala , kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ovog web portala.

Pošalji svoju vijest, najavi svoj događaj, promoviši sebe!

KameleoNet Soc!al

Podijeli s prijateljima!

Kaži šta misliš!


CopyRight © 2012 - Radio Kameleon doo Tuzla - Sva prava zadržana. Stranica je optimizirana za Mozilla Firefox i Google Chrome web browser-e, ekrane minimalne rezolucije 1152x864px.
Verzija za mobilne uređaje će biti dostupna uskoro. Uslovi i pravila korištenja